26/5/08

Per fi

Finalment ha estat possible, i la muixeranga de Carcaixent ha tornat a actuar als nostres carrers. Esta vegada l’oratge ens respectà i vam poder realitzar les nostres figures durant tot el recorregut de la processó del Corpus, gràcies també al treball que s’està fent des de fa molts anys per recuperar els balls i personatges tradicionals de les processons de Carcaixent.

Ja hem donat el primer pas, a partir d’ara ve el més difícil, consolidar-se, créixer i seguir endavant.

AMUNT I LLARGA VIDA A LA MUIXERANGA DE CARCAIXENT






6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé valentes i valents. Ànim i endavant

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots i totes, crec que va eixir de meravella tot. i molt emocionant escoltar a la gent quan aplaudia.
Un abraç a tots i totes, i ens vegem el dissabte.
Raül

Anònim ha dit...

Ara que veig el video i les fotos.... IMPRESSIONANT! Pel que he sentit a la gent li va agradar molt. Una cosa està clara, hem fet història.
I després de fer història el que podriem és fer un soparet. AMUNT!!

Anònim ha dit...

Enhorabona a vosaltres també, sou la canya. Perquè sense vosaltres no s´haguera pogut fer. Gràcies a tots i totes, va quedar superbé, i encara que estava molt nerviosa, em vaig quedar molt contenta del bon treball que férem...
Gràcies una altra vegada.
AMUNT!!!
Marta

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots, muixeranguers. Vam fer un bon treball i perquè ens faltava gent sinó fem un castell de 7 altures... El més important és que ens ho vam passar bé i la gent gaudia en nosaltres. Ara esperem que hi hagen noves incorporacions per poder fer figures més espectaculars. Molt bé i gràcies. I com diu Damià ara toca soparet, encara que millor que soparet és soparot. Adéu i AMUNT!!!! ÒSCAR

Anònim ha dit...

Encara no m'havia atrevit a escriure res sobre el dia en el que, com diu Dami, férem història. I crec que així va ser. He vist el video i les fotos un fum de vegades i cada vegada, no sé, m'entra una forta emoció (de fet, m'han eixit llàgrimes d'emoció més d'una vegada). Pense que el dia del debut els nervis els teníem tots ben amunt, però va eixir fantàstic, preciós (a l'estil de Robert). Enhorabona, felicitats i, sobretot, gràcies per dur endavant aquesta història. Ara sols ens queda créixer i consolidar-nos, però sobretot (quasi res) fer un bon sopar de muixeranguers. Entrecot o rellomello?